''Nisam ovo očekivala!''

Isplivao zaboravljeni video Aleksandre Prijović u kojem pjeva kultnu pjesmu našeg benda: "Ovo je pravi dokaz koliko je talentirana, ježila sam se cijelo vrijeme!"

Aleksandra Prijović Screenshot/Youtube 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Aleksandra Prijović 2019. godine u jednoj je emisiji otpjevala pjesmu "Dođi" Parnog valjka i sve oduševila izvedbom tog hita.

I dok cijela regija bruji o Aleksandri Prijović i njezinih pet koncerata u Areni Zagreb, na društvenim je mrežama ponovno postao aktualan video iz 2019. godine, a u kojem je otpjevala hit našeg legendarnog benda.

Aleksandra je tada gostovala u emisiji "Ami G show", u kojem je pjevala pjesmu "Dođi" Parnog valjka dok ju je voditelj Ognjen Amidžić pratio na gitari.

Nema više sumnje – Aleksandra Prijović miljenica je zagrebačke publike, a po čemu se posebno izdvaja ta mlada glazbenica saznat ćemo već 1., 2., 3., 4. i 6. prosinca.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kolumbijska ljepotica opet je objavila golišavu fotku pa otkrila bez čijeg dodira ne može!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Raskošne obline mlade Britanke teško je ne primijetiti, a ona je našla maštovit način da pokrije one najintimnije dijelove!

 

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS