još pamtimo njegove hitove

Našeg pjevača vjera je izvukla iz pakla ovisnosti, nakon čega je napravio potpuni zaokret u životu i karijeri, a danas žari i pali drugačijom scenom!

Alan Hržica, 2006. godina Jurica Galoić/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Alan Hržica prije 15-ak godina napustio je svjetovnu glazbu i posvetio se duhovnoj, a do danas je postao i jedno od najprepoznatljivijih lica domaće scene duhovne glazbe.

Alan Hržica početkom milenija bio je popularni domaći dance-pop izvođač i još pamtimo njegove hitove poput "Kako bi nam bilo dobro" i "Neka te odvede".

Pjesme je počeo pisati u 22. godini i nastupao je na raznim domaćim festivalima, a 2003. godine predstavio se i na Dori s pjesmom "Uzmi svu svoju ljubav".

Sada su osvanule i njegove fotografije sa snimanja spota za pjesmu "Violine" 2006. godine, koje možete pogledati u galeriji.

Osim što je posvećen duhovnoj glazbi, Alan je i voditelj molitvene zajednice Srce Isusovo, a koliko se promijenio otkako smo ga upoznali kao dance-pop izvođača, pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Franka Batelić na veliku proslavu stigla je u haljini od ribarske mreže, objasnila je cijelu priču koja stoji iza ovog outfita  

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Ponosni Dikan pohvalio se svojim unukom i sinom: "Pravi Radeljaci, to su geni kameni!"

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS