eNVy room bridal

Domaća ljepotica u vjenčanici usred pustinje: 'Kao da sam na drugoj planeti'

showbuzz DNEVNIK.hr

Ispred objektiva etabliranog modnog fotografa Šime Eškinje stala je lijepa voditeljica.

Poznati modni dvojac eNVy room, iza kojeg stoje dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, predstavlja bridal kampanju koja je u suradnji s turističkom agencijom Atlas snimana u emiratskoj pustinji nadomak Dubaija.

Nova modna poslastica iz eNVy room-a za Bellissimu!

Izbor Mije Kovačić kao novog zaštitnog lica nije iznenađenje jer modni dvojac s lijepom voditeljicom uspješno surađuje godinama, a Miji je ovo treća kampanja za modnu kuću eNVy room. 'Jednostavno znaju kako žena treba izgledati i iznimno mi je drago što su prvi dizajneri koji su prihvatili dizajniranja vjenčanica. Stvarno mislim da mladenkama svojim kreacijama uljepšavaju taj dan. Uvijek su novi, svježi i drukčiji. Najnoviji trend printa na košulji i T-shirt majici 'Just married' i raskošne krinoline od tila doista su nešto drukčije i hrabrao. A kad njihov modni izričaj prati i to što su iznimni ljudi i prijatelji, to je dobitna kombinacija', izjavila je Mia.

U nastavku voditeljica naglašava kako joj je ovo snimanje nezaboravno iskustvo koje će pamtiti još dugo. Snimanje je započelo rano ujutro dok su temperature još niske, a o sunčanici se brinula u podnevnim satima. 'Snimanje duboko u pustinji najbliže je osjećaju kao da si sam na planeti', ističe lijepa voditeljica.

Upravo taj spokoj, mir i tišina bila su nit voditelja fotografa Šime Eškinje koji novom kampanjom želi ponoviti osjećaj i uspjeh eNVy room bridal kampanje koja je 2013. snimana na moru. 'Nevjerojatno emotivna bridal kampanja na moru označila je novu estetiku mog izričaja u fotografiji. Zbog te morske kampanje dobio sam ideju o snimanju u pustinji kao kontrastu morskoj priči u kojoj je estetika mora i obzora zamijenjena pustinjskim dinama i čistim modrim nebom. Jednostavna kombinacija boja daje osjećaj mira i tišine', objašnjava Šime Eškinja.

Upravo taj osjećaj dizajnerski dvojac prenosi i u svoje haljine. Dizajnerima je imperativ udobnost i lakoća nošenja vjenčanica, koje su lišene pretencioznog glamura. Pri kreiranju svake nove vjenčanice Nikica i Vjeko osluškuju potrebe i želje moderne mladenke koja prije svega želi u svojoj vjenčanoj haljini nesputano provesti cijelu noć.

'Kolekcija nije bila inspiracijski vezana niti za pustinju niti za Ujedinjene Arapske Emirate, iako se prekrasno uklopila u sami ambijent. Dugo smo razmišljali o idealnoj lokaciji Ova bridal kolekcija donosi 12 novih modela koji su izrađeni od visokokvalitetnih i laganih materijala pa se tako mladenke i u pripijenom sirena kroju osjećaju ugodno i nesputano. Na lepršavim modelima ne koristimo takozvane kolutove niti teške podsuknje jer smatramo da otežavaju kretanje, a i sama haljina se neprirodno kreće', objašnjavaju dizajneri.

Raspon cijena nove bridal kolekcije kreće se od 6.490 kn do 9.490 kn, a već je dostupna u eNVy room showroomu. Svoj termin za razgledavanje i narudžbu custom made vjenčanice buduće mladenke mogu rezervirati na broj mobitela 099/2322939.

Fotografije: Šime Eškinja
Styling: Lea Krpan
Šminka: Mathilde Haddouk
Kosa: Salon Teuta
Video: Jure Perišić
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS