Čestitke golupčićima!

Vjenčali se Justin Bieber i Hailey Baldwin: Na tajnom vjenčanju nije bilo gostiju

Hailey Baldwin, Justin Bieber (Foto: Getty) Getty 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Justin Bieber i Hailey Baldwin zaručili su se tijekom romantičnog putovanja u srpnju.

Dva mjeseca nakon zaruka vjenčali se Justin Bieber i Hailey Baldwin.

24-godišnji pjevač i 21-godišnja manekenka izrekli su sudbonosno "da" u gradskoj vijećnici u New Yorku prošlog četvrtka.

"Htjeli su takvo vjenčanje i nikoga nisu slušali. No uskoro će imati ceremoniju i veliku zabavu za obitelj i bliske prijatelje", otkrio je nepoznati izvor za The Daily Mail. Na jučerašnjem vjenčanju nije bilo gostiju.

Navodno će luksuzna ceremonija biti održana sljedeći tjedan u Bieberovoj rodnoj Kanadi, točnije Ontariu, gdje pjevač ima 5 milijuna dolara vrijednu vilu. Iako su mladenci u početku planirali vjenčanje za 2019. godinu, prema izjavama bolje upućenijih izvora, ipak su "poslušali srce".

Navodno je posebno emotivan bio Justin koji je zaručnici prije vjenčanja poručio "kako ju jedva čeka oženiti".

Podsjetimo, mladi par zaručio se na iznenađenje obožavatelja početkom srpnja tijekom romantičnog putovanja na Bahamima. "Moje je srce potpuno tvoje. Obvezujem se da ću život provesti potpuno posvećen tebi i uvijek te voljeti. Obećavam da ću našu obitelj voditi časno dopuštajući da nas Isus i Duh Sveti vode kroz sve što ćemo raditi i kroz svaku odluku koju donesemo. Uvijek ćeš mi biti na prvom mjestu. Hailey Baldwin, ti si ljubav mog života, ne želim ga provesti ni s jednom drugom osim s tobom. Zbog tebe sam bolji čovjek! Jedva čekam da počne moj najbolji period života. S tobom sve ima smisla", napisao je Justin tada na Instagramu.

"Nisam sigurna čime sam zaslužila ovoliko sreću, ali sam toliko zahvalna Bogu jer mi je podario tako nevjerojatnu osobu s kojom ću dijeliti život. Ne postoje riječi kojima bih izrazila svoju zahvalnost", napisala je ubrzo i manekenka.

"Hvala što ste sve uspjeli zadržati u tajnosti", poručio je Justin službeniku pri odlasku iz vijećnice.

Čestitke mladom paru!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS