Povratak u prošlost

Tko bi ih zaboravio? Djevojčice su danas odrasle

showbuzz DNEVNIK.hr

Nostalgičari i ljubitelji 90-tih došli su na svoje. Kako se serija 'Puna kuća' i dalje reprizira na Doma TV, ove fotografije iz prošlosti lako je prepoznati.

Prije kojih godinu dana ekipa popularne serije 'Puna kuća' okupila se nakon proslave 25 godine uspješnog serijala.

'Puna kuća' mnogima je promijenila živote, a nekih lijepih trenutaka sjetila se i glumica Andrea Barber koja se u seriji glumila znatiželjnu Kimmy Gibbler, D.J.-inu najbolju prijateljicu. Andra danas nije glumica, uopće nije javna osoba, već se nakon serije posvetila studija. Danas je asistentica ravnatelja na koledžu Whittier u odsjeku za Internacionalne studente, no rado se sjeti svojih televizijskih dana.

>> Zavirite u dom bivše teen zvijezde - Luksuz od 1,8 milijuna dolara!

Stare fotografije objavila je na svojem Instagram profilu, a na njima su se našli i mnogi njezini kolege koji su i danas poznati u javnosti. Candace Cameron Bure je glumila najstariju kćer D.J., udala se za ruskog hokejaša s kojim ima troje djece. Njezina obitelj ima i vinograd, te proizvode vlastito vino.

Jodie Sweetin utjelovila je Stephanie, no privatno je imala burnu mladost. Bila je ovisnica o drogi, no izvukla se, a svoje je memoare zapisala u autobiografiji. Danas ima dvoje djece.

>> Sjećate se njega? Evo kako izgleda danas!

Lori Loughlin ujnu Bety i Jessievu suprugu, te je i dalje aktivna u američkoj javnosti kao glumica i voditeljica. Udala se za modnog dizajnera Mossima Giannullia skojim ima dvoje djece; Isabellu Rose i Oliviu Jade. John Stamos isto se tako proslavio kao zgodni glazbenik ujak Jesse, te dalje glumi u TV serijama i svira u bendu.

Bob Saget je bio tata Danny, a inače je poznati američki komičar. Posvetio se režiji filmova i humanitarnom radu. Dave Coulier njegov prijatelj ujak Joey, koji je i danas aktivni komičar s slobodno vrijeme voli provoditi u svojem privatnom avionu kojim sam upravlja. 

Volite li i dalje gledati 'Punu kuću'?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS