Rekla je da neće

Fotografija koja je izazvala čuđenje – otkrila i zašto je to napravila!

showbuzz DNEVNIK.hr

Postoji dio tijela za koji je rekla da ga nikada neće pokazati.

Taylor Swift  je na svom Instagram profilu prije nekoliko tjedana podijelila fotografiju s odmora na Mauiu, gdje se zabavlja s curama iz benda 'Haim'.

 

Osim zgodnih djevojaka u bikiniju, svima je pažnju privuklo nešto drugo – njezin pupak. Budući da je nedavno izjavila da je to dio tijela koji nikada neće pokazati svi su se začudili, a sada je odlučila objasniti kako se to dogodilo.

 

VIDEO Svoju čupavu mačkicu osušila je fenom

'Nismo imali namjeru staviti te slike na Instagram. Bila sam na odmoru s prijateljicama i baš smo bile opuštene jer smo znali da nigdje blizu nema paparazzo fotografa. Uvijek provjeravam kriju li se negdje i već znam uočiti objektive na vrijeme. Tada nije bilo ničega oko nas. Zadnjeg dana odmora uočile smo jedan ribarski brodić i to nam je odmah bilo čudno. Moji zaštitari odmah su uzeli dalekozore i shvatili da nas ovu fotografiraju. I tada sam bila svjesna da imaju moje fotografije u bikiniju i ne želim da zarade brdo love na tome pa sam ih odlučila zeznuti. Sama sam objavila fotografije nas u bikiniju tako da oni ne zarade novac na svojima', objasnila je 25-godišnja pjevačica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS