Osvojili u trenu

KAKVI TALENTI Pogledajte zašto su najgledaniji na Youtubeu!

showbuzz DNEVNIK.hr

Ove Supertalente i danas gleda cijeli svijet!

Dok čekamo početak Supertalenta, najpopularnijeg showa u Hrvatskoj, prisjetite se najboljih nastupa iz cijelog svijeta!

Na četvrtom mjestu najgledanijih nastupa nalazi se Kingsley Tahapary. Osmogodišnji imitator Michaela Jacksona zadivio je cijeli svijet, a Indonezija se i danas ponosi malim kraljem popa. Kingsley je veliki Jacksonov obožavatelj, a plesne korake naučio je bez ikakve pomoći! Video njegovog nastupa opasno se bliži brojci od 100 milijuna pogleda, a to ne treba čuditi jer je ovom klincu moonwalk tek mačji kašalj.

Desetogodišnja Natalie Okri bez teksta je ostavila i najoštrije članove britanskog Supertalenta, a zbog iznimnih vokalnih sposobnosti prozvali su je malom Beyonce. Na Supertalent se prijavila zbog jedne velike želje – da bi mami kupila novu kuću. Nastup malene Natalie pogledalo je također više od 100 milijuna ljudi. 

A ovako to izgleda kada istobodno plače i žiri i publika. Choi Sung Bong predstavio je svoj moćan glas na korejskom Supertalnetu. Choi je godinama živio kao beskućnik i bio je žrtva fizičkog zlostavljanja, no uz malu pomoć Supertalenta okreće novu stranicu u životu. Pobjeda mu je izmakla za dlaku, no u Koreji je postao cijenjen umjetnik i pjevač. Pogledalo ga je više od 154 milijuna ljudi. 

O sad već planetarno popularnoj Susan Boyle ne treba previše pričati. Na britanskom supertalentu dočekana je s podsmijehom, no završila je kao pobjednica i najpoznatiji Supertalent na svijetu. Iza sebe ima već nekoliko albuma, mjuzikl i filmsku ulogu, a njen legendarni nastup pogledalo je više od 184 milijuna ljudi.

Hoće li se i u Hrvatskoj pojaviti nova Susan ili Natalie saznat ćemo uskoro, jer Supertalent se vraća na male ekrane!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS