Bit će svega

Mali Mišo i veliki obožavatelj Doris Dragović: Ne propustite večerašnji Supertalent!

showbuzz DNEVNIK.hr

Tko će sve fascinirati četveročlani žiri te tako dobiti prolaz u daljnje natjecanje, ne propustite doznati večeras od 20 sati na Novoj TV!

I večerašnja epizoda Supertalenta oduševit će vas sjajnim kandidatima. Neki će vas doduše, dobro nasmijati! Između ostalog, publiku će oduševiti maleni Gabrijel Čačić iz Zadra. "Pozdrav svima, ja sam Gabrijel Čačić i dolazim iz Zadra. Ja sam novi Supertalent!". Gabrijel će izvesti pjesmu Miše Kovača ''Noćas ćemo zemlji 'ko materi reći'', dok će ga njegov otac pratiti na klavijaturama.

Glazbeni talent pokazat će i Dragan Medić, pjesmom "Marija Magdalena" Doris Dragović. Ovaj veliki obožavatelj Eurosonga mjesec i pol dana pripremao se za tu točku. Ipak, glazbom se ne bavi profesionalno, već samo iz hobija.

Među kandidatima naći će se i čovjek koji je oborio čak 12 Guinnessovih rekorda. Muhamed Kahrimanović, umjetničkim imenom Mr. Hammerhand, pokazat će dio iz showa koji inače izvodi, a u to će uključiti publiku i žiri.

Spoj moderne tehnologije i ljudskog tijela kakav nikada do sada niste vidjeli očekuje vas u nedjeljnoj epizodi Supertalenta. Filip Kržišnik i Blaž Slanič došli su iz Ljubljane kako bi zabavili žiri, pokazali svoj talent i vidjeli kako će naša publika reagirati na njih. Ovaj dvojac pod nazivom F&B acrobatic do sada su nastupali u brojnim natjecanjima, glumili u spotovima velikih estradnih zvijezda, a za pozornicu Supertalenta pripremaju pravu ludnicu.

Tko će sve fascinirati četveročlani žiri te tako dobiti prolaz u daljnje natjecanje, ne propustite doznati večeras od 20 sati na Novoj TV!

Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS