Nije osvojila žiri Supertalenta

Osvojila Engleze pa se vratila u Hrvatsku: ''Živjeti znači boriti se''

showbuzz DNEVNIK.hr

Antonia Mirat nije prošla dalje u Supertalentu, ali svejedno je ostavila snažan dojam kod publike.

Antonia Mirat još nedavno je punila stupce britanskih medija. Operna pjevačica prijavila se na britanski X Factor i uspjela dogurati do superfinala. Velika Britanija bila je oduševljena njezinim talentom, no kada se pojavila na Supertalentu, očito to nije bio ''taj dan''. Antonia je nažalost dobila tri ne.

''Bilo mi je iznimno zadovoljstvo surađivati na ovom projektu s njim kao i sa cijelim stručnim vodstvom projekta. Mislim da je nastup u Londonu bio dovoljan za ovakav format TV showa. Međutim,nikada ne treba zazirati od pojavljivanja u ovakvim formatima. Prvenstveno zbog gledanosti i zbog interesa publike'', kazala je Antonia za Dnevnik.hr nakon što nije prošla u daljnje natjecanje Supertalenta.

Antonia živi operu, živi glazbu, ali ima i neke hobije koji su pomalo neobični za jednu opernu pjevačicu. ''Posvećena sam svojoj karijeri, svom doktoratu, hobijima… Treniram yogu i kick box. Uglavnom kad se reflektori ugase živim skroman i dosadan život. Moj život ide dalje. Vratila sam se upravo iz Moskve gdje sam osvojila 2. mjesto na jednom natjecanju, bila sam u Beograda i Novom Sada. Sljedeći mjesec me čekaju nastupi u Rimu,Milanu i Londonu. Čeka me moj doktorski studij'', kazala je Antonia koja nastavlja nizati uspjehe.

''Sastavni dio života su uspjesi i padovi. Moja životna krilatica koju sam tetovirala na lijevoj ruci glasi Vivere est militare - Živjeti znači boriti se. Što se tiče Supertalenta to ne smatram nikakvim padom. Dapače,svaki čovjek ima pravo na svoju prosudbu i svoj stav. Ja mišljenje stručnog žirija poštujem i pozdravljam'', rekla nam je simpatična Antonia Mirat.

Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o svojim omiljenim kandidatima, a cijelu epizodu možete pogledati OVDJE.

Supertalent pratite i na Facebooku, Instagramu i YouTubeu.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS