nije htio selfie

E moj labude! Zbog pernatog ljepotana Mia iz Supertalenta ostala bez mobitela

Labud, Mia Mrđenović (FOTO: Pixsell, Anamaria Batur) 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Mia Mrđenović za polufinale Supertalenta pripremila je posebnu točku. Djevojka koja se bavi contact jugglingom ispričala je kolika je moć njene kugle te zašto ima potrebu često odlaziti u šumu gdje nema signala.

Mlada djevojka Mia Mrđenović bavi se contact jugglingom, a nastup sa kuglom na audiciji Supertalenta hipnotizirao je mnoge. Za polufinale izabrala je još posebniju točku, umjesto jedne kugle imala ih je šest. Njene vještine s kuglom djeluju veoma mistično. "Kugla ima moć rolati se po rukama, ona zapravo sama odabere kuda želi ići i napravi neki moćan i čaroban trik", ispričala nam je Mia.

Mia svojim tijelom prati putanju kugle ili kugla prati Mijine impulse. Tako Mia i kugla zapravo surađuju. No pitanje je može li se i koliko zaraditi i živjeti od kugle. "Zarađujem od žongliranja s kuglom, radim na ulici, ulične performanse. Uglavnom radim u nekim odijelima, sad za Advent radim u odijelu vilenjaka. Osim toga, ponekad radim na dječjim rođendanima ili na nekim predstavama", rekla je Mia. No kaže kako je u Hrvatskoj zapravo veoma teško živjeti od žongliranja.

Mia Mrđenović (FOTO: Anamaria Batur)

"Bavim se i nutricionizmom, dosta proučavam prehranu pa mi je to dodatni izvor prihoda", kaže. Zanimljiva je činjenica da Mia često ima potrebu pobjeći od civilizacije. Tako odlazi u šumu gdje nema signala i vježba. "Volim prirodu i volim vježbati negdje gdje me nitko ne smeta. Ali isto volim vježbati u dvorani jer mi treba neki topli pod ili tepih kad je zimi hladno", rekla je. No Mia je imala i jednu nezgodu zbog koje također nije imala signala. "Slikala sam labudove i mobitel mi je pao u rijeku, a nisam imala novaca da kupim novi", kazala je. Nakon nastupa, Miju ljudi na ulici više prepoznaju pa će samim tim možda imati i više nastupa. "Nedostaje mi menadžerskih sposobnosti, treba mi zapravo jedan dobar menadžer da me promovira", zaključila je Mia. Više pogledajte u videu SHOWBUZZ.hr-a.

Supertalent pratite na službenim stranicama na Facebooku, Instagramu i YouTubeu. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Cijelu epizodu možete pogledati besplatno na novatv.hr.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS