Božićno druženje

Sportsko druženje s djecom iz udruge 'Ljubav na djelu'

showbuzz DNEVNIK.hr

Veselo sportsko božićno druženje na radost djece iz Udruge Ljubav na djelu okupilo je proslavljene sprotaše na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, drogerija KOZMO darovala je mališane a inovatini sportski poligon biti će na raspolaganju mališanima tijekom godine!

Sportsko humanitarno druženje na zagrebačkom je Kineziološkom fakultetu okupilo proslavljane sportaše, najboljeg vaterpolistu svijeta Josipa Pavića, golmana rukometne reprezentacije i RK Zagreb CO Filipa Ivića, jednog od najboljih gimnastičara svijeta Marija Možnika i mnoge druge. Oni su predbožićno vrijeme odlučili provesti s mališanima iz udruge Ljubav na djelu, Udruge koja brine o djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim roditeljima a kako bi isprobali novi inovativni sportski poligon za djecu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Čarobni blagdani uz drogeriju Kozmo

Najveća hrvatska drogerija KOZMO tom je prilikom darovala mališane raznim društevnim igrama, ali i odjel za hematologiju i onkologiju Klinike za dječje bolesti u Zagrebu.

“Druženje s ovim malim hrabrim herojima za mene je najveći božićni poklon. Vježbali smo danas zajedno, družili se i dijelili pozitivnu energiju kojom ova djeca zrače. Drago mi je da smo im upravo mi kao sportaši predstavili ovaj zanimljiv sportski poligon koji će koristiti ubuduće i time unapređivati svoje zdravlje. Zajedničko vježbanje ispunilo nas je sve srećom i veseljem i hvala im na tome, a zajedno smo i izabrali poklone drogerije KOZMO!” – izjavio je vaterpolist Josip Pavić koji je u ime Hrvatskog vaterpolskog saveza mališanima darovao prepoznatljive vaterpolo kapice.

Sportski poligon Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo razveselio je mališane, a uz igru, ovaj poligon odličan je i za podizanje što bolje tjelesne forme kod djece te unapređenju zdravstvenog i psihološkog statusa. Kineziološki fakultet zajedno s Udrugom Ljubav na djelu surađivat će i tijekom 2014. godine kako bi djeca dobila što bolje uvjete za sportske aktivnosti koliko im to zadravstvene mogućnosti dopuštaju.

“Ovakvi i slični projekti su izvrsna promocija tjelesne aktivnosti koja je najuže povezana sa zdravljem. Nama kao Kineziološkom fakultetu u cilju je da ovakve programe provode školovane osobe a mi ćemo nastaviti s inicijativama i podrškom projektima kao što je današnji! Zahvaljujem partnerima ove akcije drogeriji KOZMO koja je razveselila mališane!” – izjavio je prof.dr.sc. Damir Knjaz, dekan Kineziološkog fakulteta u Zagrebu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS