Rado viđena gošća

Sementa Rajhard opet je pokazala zašto je jedna od najljepših Hrvatica

Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Sementa Rajhard svojim nas je glasom, ali i ljepotom osvojila još 2009. godine.

Lijepa i talentirana glumica i pjevačica rado je viđena gošća domaćih evenata.

27-godišnja Sementa Rajhard jučer je uljepšala modnu večer na Zagrebačkom Velesajmu, gdje je održana još jedna večer Fashion.hr revija, na kojoj je novu kolekciju predstavio dizajner Robert Sever.

A u prvom redu sjedila je, među ostalim, Sementa koja nas je glasom i ljepotom osvojila još 2009. godine u jednom talent showu. Glumica i pjevačica blistala je u suknji hit zmijskog uzorka s umjerenim prorezom koju je iskombinirala na crni topić i kožnu jaknu, a veliki osmijeh na njezinu licu dodatno je uljepšao njezinu pojavu.

Na žalost muškog djela publike, taj osmijeh rezerviran je samo za jednog muškarca, a to je Sementin zaručnik Vanja Brundula, zagrebački ekonomist i zaljubljenik u adrenalinske sportove. On je pred ljepoticu kleknuo u travnju ove godine.

Kako je u jednom intervjuu istaknula, Vanja ju je osvojio jednostavnošću, a u vezi joj je toliko lijepo da ne razmišlja kako je sve počelo. A počelo je 2015. godine, kada je par prvi put viđen na jednoj hokejaškoj utakmici. Sementa je istaknula i da mu je trebalo neko vrijeme da ju osvoji, no Vanja nije odustajao te se jako trudio.

A kad je žena sretno zaljubljena, to se itekako vidi!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS