Treba biti dama

Svi su mislili da će kleknuti pred nju, no on se ženi drugom: Ovako je Selena Gomez reagirala na zaruke Justina Biebera

Selena Gomez (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Justin Bieber prije nekoliko je sati potvrdio ono o čemu se nagađalo danima.

Justin Bieber prije nekoliko je sati potvrdio ono o čemu se nagađalo danima.

Radi se o zarukama s manekenkom Hailey Baldwin, od koje se doslovno ne odvaja posljednjih tjedana. Par od 2016. godine ima "malo jesmo - malo nismo" odnos, no posljednjih mjesec dana svojoj su ljubavi dali još jednu šansu, a čini se kako ovoga puta misle ozbiljno jer je Justin kleknuo pred nju tijekom odmora na Bahamima.

"Moje je srce potpuno tvoje. Obvezujem se da ću život provesti potpuno posvećen tebi i uvijek te voljeti. Obećavam da ću našu obitelj voditi časno dopuštajući da nas Isus i Duh Sveti vode kroz sve što ćemo raditi i kroz svaku odluku koju donesemo. Uvijek ćeš mi biti na prvom mjestu. Hailey Baldwin, ti si ljubav mog života, ne želim ga provesti ni s jednom drugom osim s tobom. Zbog tebe sam bolji čovjek! Jedva čekam da počne moj najbolji period života. S tobom sve ima smisla", napisao je Justin na Instagramu.

Hailey Baldwin, Justin Bieber (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

"Nisam sigurna čime sam zaslužila ovoliko sreću, ali sam toliko zahvalna Bogu jer mi je podario tako nevjerojatnu osobu s kojom ću dijeliti život. Ne postoje riječi kojima bih izrazila svoju zahvalnost", napisala je i 21-godišnja manekenka na Twitteru, a dio javnosti još uvijek ne može vjerovati u takve vijesti.

Naime, većina je mislila da će mladi Kanađanin kleknuti pred pjevačicu Selenu Gomez, s kojom je godinama imao vrlo turbulentan odnos, a ona je prije nekoliko mjeseci prekinula 10-mjesečnu vezu s kolegom The Weekndom kako bi se nakratko vratila Justinu. I dok je cijeli svijet držao fige da to napokon uspije, par je ponovno prekinuo.

Podsjetimo, Selena i Justin svoju su vezu započeli u prosincu 2010. godine, a prvi prekid dogodio se u studenom 2012. godine. No tada su jedno bez drugoga izdržali svega nekoliko mjeseci. Takvih je situacija bilo još nekoliko do siječnja 2017. godine kada je pjevačica započela vezu s glazbenikom The Weekndom, koji je navodno zbog nje ostavio manekenku Bellu Hadid nakon dvije godine veze.

Deset mjeseci o paru se konstantno pričalo, kao i o tome da se Justin svim silama trudi vratiti Selenu, što mu je na kraju i uspjelo, ali ponovno, samo na kratko. No čini se kako Selenu nisu previše pogodile vijesti o zarukama njezina bivšeg dečka jer je isti dan njezina prijateljica na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj cure uživaju na luksuznoj jahti sunčajući se, s osmijehom od uha do uha. Možda to je sve gluma, no ako jest, jako je dobra.

Hailey se pak u posljednje vrijeme povezivalo s pjevačem Shawnom Mendesom, s kojim se pojavila na ovogodišnjoj Met Gali, pa nikome nije jasno koliko ljubav između nje i novopečenog zaručnika doista traje.

U posljednje vrijeme mnogi Justina uposređuju s Britney Spears i njezinim poznatim slomom 2006. godine jer se čini kao da se "pogubio", a novinske stupce puni isključivo privatnim životom te pomalo zapuštenim izgledom, a sve manje novim glazbenim materijalima. Možda su Justinu zaruke ono što je Britney bilo brijanje glave i napad kišobranom na novinara, no nadamo se da ipak nije tako.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS