Tko bi joj odolio

DRAGULJ IZ ZRAKA Seksi pilotkinja iz Zadra postala svjetska senzacija!

showbuzz DNEVNIK.hr

Kad ne vozi Boeing 737, Malin uživa u ljepotama Jadrana.

Mnogi muškarci zasigurno se ne bi bunili kada bi za kokpitom aviona ugledali Malin Rydqvist. Atraktivna Šveđanka, koja već neko vrijeme boravi u Hrvatskoj, zasigurno je jedna od najljepših pilotkinja na svijetu.

 U fokus javnosti Malin je dospjela zahvaljujući svom popularnom Instagram profilu na kojem je prati gotovo 58 tisuća osoba. Kad ne vozi Boeing 737 ova zgodna Skandinavka bavi se jogom i snima atraktivne fotografije na predivnim lokacijama uz more, posebno u Zadru gdje trenutno živi.

 Posljednjih dana o njoj su se raspisali svjetski mediji, zbog čega je njezin profil na kojem prevladavaju fotografije raznih joga poza snimljenih uz obalu lijepe naše postao odličan alat za promociju Hrvatske diljem svijeta.

Jogom se počela baviti nakon nesreće koju je doživjela prilikom snowboardanja 2008. godine. Zbog nezgodnog pada osjećala je ogromnu bol u leđima. "Pokušala sam sa svim i samo mi je joga pomogla. Pomogla mi je i da bolje razumijem samu sebe te da postanem bolja osoba", rekla je 29-godišnjakinja za Daily Mail.

Inače, lijepa Malin sretno je zaručena za Hrvata Igora pa nas bez sumnje sigurno očekuje još primamljivih fotografija s predivnim Jadranom u pozadini.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS