Preselio se

Ima li tu nešto više? Sada spava kod sestre svoje partnerice

showbuzz DNEVNIK.hr

Američki mediji već neko vrijeme nagađaju ima li između njih dvoje nešto više od običnog prijateljstva...

Nije tajna da reality par Kourtney Kardashian i Scott Disick prolaze kroz krizno razdoblje svoje veze, no mnoge je iznenadilo da se Scott preselio u kuću njezine sestre Khloe, s kojom su ga i ranije povezivali te optuživali da vara jednu sestru s drugom.

Ljubomorna na sestru? 'Ja sam mislila da mi imamo aferu'

'Scott se preselio kod Khloe jer on i Kourtney trebaju prostora. Scottova ljubav prema Khloe je platonska, oni su najbolji prijatelji', otkrio je izvor za Radar Online i dodao: 'Scott je i dalje blizak s obitelji i on i dalje voli Kourtney. Trenutno su razdvojeni jer pokušavaju ne ubiti jedno drugo. Scott ima 31 godinu, troje djece, mrtve roditelje i partnericu koja nije u mogućnosti pružiti mu potrebnu potporu i nositi se s njim. Khloe mu je potrebna jer zna slušati i razumije ga u potpunosti.'

Nedavno su se američki mediji raspisali i o tome da Scott vara Kourtney s njezinom polusestrom Kendall Jenner, a slavna reality obitelj je te natpise okrenula na šalu. 'Jako sam ljuta na Kendall i Scotta. Scott, mislila sam da ti i ja imamo aferu', našalila se Khloe na svom Twitter profilu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS