Donosimo najbolje prijedloge

Kako provesti zabavan vikend u toplini doma?

showbuzz DNEVNIK.hr

Vikend koji je pred nama bit će pravi jesenski - hladan, oblačan, kišovit. Jeste li spremni za malo zabave koja će ga uljepšati?

Imamo prijedlog kako se zabaviti preko vikenda, i to iz vlastitog doma.

Želite provesti petak navečer uz odličan film, a ne da vam se u kino? Već sada možete bez ikakvih troškova pogledati neke od najboljih filmskih naslova! Kliknite OVDJE i neka zabava počne!

U subotu iznenadite svoje ukućane najnovijim kulinarskim poslasticama - samo na OYO možete pronaći male kulinarske tajne koje vam otkrivaju vrhunski chefovi Mate Janković i Dino Galvagno. MasterChef Gastro akademija je nova emisija uz koju ćete naučiti pravilno pripremati vrhunska jela, a dostupna je eksluzivno na OYO već sada.

Za nedjelju ujutro pripremili smo pravu poslasticu za sve ljubitelje sporta – eksluzivno na OYO pogledajte prijenos uživo borbe Cro Copa i Randyja Blakea! 

Ako među dosadašnjim prijedlozima još niste pronašli nešto za sebe, ne brinite – između više od 2.500 sati video sadržaja pronaći ćete i premijerne epizode omiljenih serija i mnoštvo drugih zabavnih sadržaja. Sve u udobnosti vlastitog doma, bez naknade i bez ikakve ugovorne obaveze! Krenite odmah.

Više informacija doznajte na video servisu Oyo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS