Život sa superzvijezdom

Šokiran nakon očeve smrti: 'Nismo imali pojma koliko je slavan'

showbuzz DNEVNIK.hr

Na suđenju o smrti Michaela Jacksona svjedočio je i njegov najstariji sin Prince Jackson.

16-godišnji Prince Jackson svjedočio je na sudu u Los Angelesu o svojem ocu. Kada je Michael Jackson umro, Prince je imao svega 12 godina a tata mu se često povjeravao i savjetovao s njim, piše CNN, prenosi Yahoo.

Jacksonova obitelj smatra kako je nemarom i angažiranjem doktora Conrada Murrayja, AEG skrivila Michaelovu smrt.

>> Sutkinja prihvatila dokaz DUHA u slučaju Michaela Jacksona

'Kada bi se vratio s puta, uvijek je plakao. Oni će me ubiti, ovaj tempo će me ubiti', rekao je Prince o tati Michaelu nakon što je obitelj tužila promocijsku tvrtku AEG koja je bila odgovorna za njegovu posljednju turneju koja se na kraju nije ni održala – Prince je objasnio kako se Michael bojao za svoje zdravlje, posebno pažnju obraćajući na direktora tvrtke AEG Randyja Phillipsa.

Posljednji razgovor oca i sina odvio se putem telefona, Prince je nazvao Michaela nakon probe prije turneje a tada je čudo da je Phillips u njegovoj blizini. Otkrio je i kako je Dr.Murray uvijek davao terapiju Michaelu iza zatvorenih vrata.

Pričao je i o obiteljskom životu, a Prince je ispričao kako nije imao pojma da su oni tako slavni sve dok nije vidio jedan video s koncerta gdje su fanovi vrištali i plakali! 'Uvijek smo slušali njegovu glazbu, no nismo imali pojma koliko je slavan', rekao je Prince. Četiri godine nakon Michaelove smrti, Prince, Paris i mali Blanket i dalje pate. 'Paris je najteže jer je bila tatina princeza', kaže 16-godišnjak koji i dalje ima problema sa spavanjem, teško se povezuje s okolinom i emotivno je distanciran.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS