Neobično prijateljstvo

Ne bira previše: Mlada glumica progovorila o odnosu s 18 godina starijim Drakeom

Millie Bobby Brown i Drake (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Millie Bobby Brown otkrila je detalje prijateljstva s 18 godina starijim reperom Drakeom koje je mnogo šokiralo.

Slavna prijateljstva posebne su priče koje javnost i njihovi fanovi obožavaju. U posljednje vrijeme, taj trend predvodi 14-godišnja glumica iz serije "Stranger things" Millie Bobby Brown, koja bez problema stječe nove zvjezdane prijatelje.

Od starlete Kim Kardashian do glumca Aarona Paula, pjevačice Miley Cyrus, mlada glumica ne bira previše i veseli se svakom druženju s nekim od njih.

No ono što pomalo začuđuje i iznenađuje je Millieno odnedavno prijateljstvo s reperom Drakeom, koje je čini se, ozbiljnije od pukog objavljivanja selfija na Instagramu.

Na crvenom tepihu nedavno održane dodjele nagrada Emmy, Millie je izjavila: "Iskreno, on je fantastičan. Sjajan prijatelj i sjajan uzor. Neki dan smo se dopisivali i napisao mi je da mu jako nedostajem, kao i on meni".

Novinarku je Milliena izjava zaintrigirala, pa ga je naravno zanimalo više detalja o neobičnom prijateljstvu, koje traje još od prošle godine.

"Dopisujemo se o dečkima, on mi pomaže", izjavila je Millie i dodala da će tip dečkiju koji joj je Drake savjetovao da odabere ostati samo između u njih, odnosno u porukama.

I to je bilo dovoljno da internet poludi i izazove komentare o neprikladnom prijateljstvu između glumice i repera koji je od nje stariji 18 godina, te o ljubavnim savjetima koje joj on dijeli.

Drake se dosad još nije oglasio o odnosu s Millie, no čini se da nema nikakvih indicija da se događa nešto više od nevinog prijateljstva, unatoč velikoj razlici u godinama.

Millie Bobby Brown (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Millie, baš poput brojnih dječjih zvijezda, odrasta u svijetu koji ju neprestano promatra. Očigledno je elokventna mlada djevojka koja voli progovarati o raznim temama u javnosti i djeluje mudro za svoju dob.

Njezin stil odjevanja i modne kombinacije na crvenim tepisima često se ocjenjuju kao preozbiljni za nju, no Time ju je proglasio jednom od najutjecajnijih osoba u 2017. godini i proglašena je ikonom generacije s nevjerojatnih 17,3 milijuna pratitelja na Instagramu.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS