Tisuće na nogama

Preslušan je više od 3 milijuna puta - Ovaj hit suvereno vlada Hrvatskom!

showbuzz DNEVNIK.hr

Ovaj hit je podigao na noge tisuće obožavatelja diljem Hrvatske!

Najpoznatiji hit Zorica mladog tamburaškog sastava Mejaši podigao je na noge tisuće obožavatelja diljem Hrvatske!

Dečki u sklopu svoje ljetne turneje gostuju po brojnim hrvatskim gradovima, a na posljednjem koncertu, na slavlju dana općine u Ljubešćici dočekalo ih je nekoliko tisuća ljudi.

>> Mejaši: Evo kako je nastao hit 'Zorica'!

Na velikoj fešti plesalo se i pjevalo do ranih jutarnjih sati a sve popularniji Tamburaši u starkama još jednom su pokazali kvalitetu svog inovativnog zvuka kojim su zavladali hrvatskom, ali i inozemnom glazbenom scenom.


Njihov najpoznatiji hit Zorica, koji je na YouTubeu prikupio preko 3 milijuna pregleda, već se mogao čuti u europskim zemljama poput Mađarske i Španjolske pa su Mejaši radi boljeg razumijevanja u novopečenoj Europskoj uniji pjesmu snimili i u engleskoj verziji.

Mejaše čini šest mladih glazbenika koji se od klasičnih tamburaša razlikuju po jedinstvenom modernom odijevanju i jedinstvenom spoju zvuka tambure sa pop-rock elementima. Dečki su tamburama dodali bubnjeve, elektro-akustičnu i bass gitaru čime su dobili potpuno novi zvuk i zavladali glazbenom scenom.

U izniman glazbeni talenat modernih tamburaša možete se uvjeriti ako poslušate njihove najnovije hitove ili posjetite jedan od njihovih brojnih ljetnih koncerata diljem Hrvatske od kojih je sljedeći već 10. kolovoza u zadarskoj diskoteci Forum.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS