Čak sedam puta

Posebne metode 'šokiranja' češnjaka: Evo zašto se to radi!

showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se da je eksperimentalna kuhinja chefa Hrvoje bila ipak prevelik zalogaj za amatera Nikolu, no on je iako prestrašen, uspio servirati jelo.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Masterchef Nikola je imao posebnu tehniku 'šokiranja' češnjaka. 'Šokirao je i on mene', simpatično se našalio kandidat. Što točno znači 'šokirati' češnjak? To je posebna tehniku koju treba provesti čak sedam puta - prvo kuhati pa ga oprati u hladnoj vodi.

>> Kakav peh u Masterchefu: Šećerila je ribu!

'Po mojoj logici, smanjuje jakost i okus koji ostaje u ustima, daje lijepu bijelu kremu', objasnio je kuhar.

Kandidat Nikola ipak je imao par tehničkih grešaka, a otežavajuće okolnosti su bile i određene prepreke tijekom izazova koja su ipak odražavale nedostatak znanja i kulinarskog iskustva. Pogledajte gdje je Nikola griješio i s kojim se problemima susretao prilikom kopiranja vrlo zanimljivog jela čiji je autor chef Hrvoje Kroflin.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS