Hit 'Barbie Girl'

Prije 19 godina bili su senzacija, a onda su nestali sa scene – gdje su danas?

showbuzz DNEVNIK.hr

Prije 19 godina grupa Aqua zaludila je svijet hitom 'Barbie Girl', a što rade danas?

Dansko – norveška grupa Aqua prije 19 je godina, u svibnju 1997. godine, objavila pjesmu 'Barbie Girl' koja je odmah postala svjetski hit. Diljem zemalja zasjela je na prvo mjesto glazbenih ljestvica i tako je to bilo tjednima. Bend su tada činili Lene Nystrøm, René Dif, Søren Rasted i Claus Norreen, a od velikog je hita sada prošlo čak 19 godina.


Bend je izdao tri albuma, prvi 1997. godine, drugi 2000., nakon čega je uslijedila pauza pa su treći napravili tek 2011. godine, no 'Barbie Girl' je i dalje ostao njihov najveći hit.

A gdje su danas?

 

 

Lene se 2001. godine u las Vegasu udala za člana benda Sørena Rasteda i imaju dvoje djece. Prije četiri godine fanovi su je mogli gledati u norveškoj verziji showa 'The Voice' kao članicu žirija. Søren Rasted proglašen je jednim od deset tekstopisaca i producenata na skandinavskoj pop sceni.

 

René Dif je također u braku, a sa suprugom ima kći Mabel, a ima i kći iz prošle veze. Radi kao DJ u klubovima.

Claus Norreen glazbom se počeo baviti kada je upoznao Sørena Rasteda, prije šesnaest godina oženio se dugogodišnjom djevojkom Siggy Madsen, a nakon tri godine braka dobili su sina Eliota. Ipak, ljubav nije dugo trajala i nakon što je stigla prinova rastali su se.

Glazbom se i dalje bave, nastupaju, a ovako izgledaju 19 godina nakon hita koji ih je proslavio.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS