'Ne zaslužuješ ga'

Osvojila srce pjevača: Bijesne obožavateljice prijete joj smrću!

showbuzz DNEVNIK.hr

'Ne zaslužuješ ga, goni se' - samo je jedan od negativnih komentara upućenih novoj odabranici mladog pjevača.

Dečki iz One Directiona imaju horde obožavateljica koje prate svaki njihov korak, a mnoge od njih priželjkuju da će upravo one osvojiti srca svojih omiljenih pjevača. Zato kad se sazna da je to uspjelo nekoj drugoj, ljubomora frca na sve strane.

Taylor Swift objavila novi singl 'Style' u kojem je opjevala bivšeg Harryja Stylea iz One Directiona

Za Melissu Whitelaw šuška se da je osvojila srce mladog Nialla Horana, a njegove obožavateljice odmah su 'eksplodirale' i krenule s negativnim komentarima po društvenim mrežama. Brojne obožavateljice smatraju da Melissa ne zaslužuje Nialla, a dobila je i prijetnje smrću ako se usudi povrijediti ga.

Ljubomorni ispadi uslijedili su nakon što je procurila fotografija Nialla i Melisse kako se ljube u jednom casinu u Sydneyju.

'Kunem ti se, ako učiniš nešto loše Niallu, ubit ćemo te. Ne šalim se. Hvala', glasi jedan od komentara na društvenim mrežama, a odmah su uslijedili i ostali: 'Ne sviđaš mi se. Ti nisi Niallova djevojka. Niall je puno bolja osoba od tebe i ti ga ne zaslužuješ. On može bolje. Ti si tek prekinula sa svojim bivšim i Niall to zna i neće te poljubiti'; 'Ne zaslužuješ Nialla, goni se'; 'Molim te, lijepo se brini za našeg Irca. On je naš cijeli svijet i u tvojim je rukama. Ako je on sretan, i ja sam sretna zbog njega'; 'Melissa Whitelaw, odj*** ili ćemo te mi natjerati. Budi mudra, ku*vo' - samo su neki od maštovitih komentara upućenih navodnoj novoj djevojci Onedirectionovca.

Nakon brojnih neprijateljskih poruka, oglasila se i sama Melissa: 'Nikome od vas nisam ništa učinila te vas molim da mi prestanete slati svoje zle poruke.'

Nakon svih ovih komentara, ne bismo joj voljeli biti u koži...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS