samo jedan klik

Novo 'IT' mjesto za savršen styling

showbuzz DNEVNIK.hr

Stara poslovica poručuje kako nas ono što nosimo ne čini ljudima, ali složit ćemo se da ono što odjenemo odašilja poruku o tome tko smo, kako se osjećamo, koji su naši pogledi na svijet. Odjećom se igramo, slažemo svakodnevno nove kombinacije i ostavljamo svoj trag.

Zahvaljujući internetskoj platformi stilago.hr, više nije potrebno trošiti sate na kupnju, hodati od dućana do dućana, tražiti idealan odjevni artikl, određen model i boju torbe, hlače, suknju, haljinu ili cipele, šal, naočale… dovoljan je jedan klik mišem za potpuno sigurnu kupnju i savršen styling. Naime, od 3. ožujka 2015. je i u Hrvatskoj pokrenuta online shopping platforma na kojoj je dostupno nekoliko desetaka tisuća artikala poznatih svjetskih brendova te kupnja artikala na popustima i do 80%.

Voditeljica Mia Kovačić novo zaštitno lice eNVy room bridal kolekcije

Na Stilagu ćete pronaći odjeću, obuću i accessoire za žene, muškarce i djecu brojnih poznatih svjetskih modnih brendova kao što su Love Moschino, Guess, Tommy Hilfiger, Just Cavalli, adidas, Nike, Mexx, Timberland, Desigual i brojni drugi. Stilago internetska platforma je pokrenuta 2010. godine, a putem nje svoje savršene outfite svakodnevno formiraju kupci u 14 zemalja diljem svijeta.

Za posebne popuste i pogodnosti potrebna je registracija članova kako biste postali dio Stilago Cluba gdje su svakodnevno dostupne nove ponude preko 2 000 artikala koji su na popustu i do 80% u limitiranom vremenskom periodu 3-5 dana. Tu je i Stilago Outlet odjel, gdje je svakodnevno moguća kupnja više od 40.000 brendiranih artikala po outlet cijenama. Svakom članu i svakom kupcu omogućuje 100% sigurnu kupnju 24 sata dnevno, svih sedam dana u tjednu. Ako vam artikl ne odgovara ili ga trebate zamijeniti za neku drugu veličinu, tu je i mogućnost povrata robe, kao i jednostavan povrat novca. Valja spomenuti i brzu dostavu kupljenih artikala koji su nakon plaćanja na vašoj adresi u roku 5 - 7 dana, ako kupujete na odjelu Stilago Outlet. Ukoliko ste se odlučili za kupnju artikala na odjelima Stilago Fashion i Club kupljeni artikli će biti na vašoj adresi kroz 2-3 tjedna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS