Nikad ispričana priča

Mislili ste da znate? Otkriveno kako je Ella Dvornik doista dobila ime

showbuzz DNEVNIK.hr

Mislili ste da je Dinina pjesma "Ella E" dobila ime po Elli Dvornik? E pa bili ste u krivu!

Nakon 26 godina otkriveno je kako je Ella Dvornik dobila ime. Mnogi još uvijek žive u uvjerenju da je pjesma Dine Dvornika "Ella E" dobila ime po njegovoj kćeri Elli, no to nije točno. Istina je konačno izašla na vidjelo zahvaljujući Neni Belanu koji je u intervjuu za srpski Headliner progovorio o pjesmi koju je napisao za pokojnog Dinu Dvornika.

"Ovu pjesmu sam napravio za mog pokojnog prijatelja Dina Dvornika. On je tada snimao drugi album, pjesma je zamišljena kao duet i mi smo se našli u splitskom studiju našeg prijatelja Nenada Vilovića. Otpjevao on svoje, ja svoje i dođe red na posljednji dio pjesme gdje urlamo “ella e, ella e, ella, ella, ella eeee…”. Dok smo vrištali zazvonio je telefon u studiju. Dino se javio, razgovarao s nekim, a ovamo se istovremeno vrtio snimljeni dio “ella e, ella, ella eeee'…

Tada Dino počinje urlati nešto u telefon i to traje neko vrijeme, ništa ga ne razumijemo. Spušta slušalicu, ulazi u režiju i ponovno urla: "Postao sam tata, postao sam tata, rodila se… Tada zastaje, malo razmisli nešto i drekne na sav glas – mala Ella", prisjetio se Belan.

"On je tada odlučio da mu se novorođena kći zove Ella po pjesmi koju smo upravo snimali i po tim stihovima koje smo pjevali. Ella je zaista izrasla u veliku i pametnu djevojku, koja stjecajem okolnosti zaista nosi ime po mojoj autorskoj pjesmi", otkrio je Neno Belan za Headliner.rs.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS