Bravo Mia!

Veliki uspjeh: Hrvatska producentica u utrci za svoju četvrtu Emmy nagradu

showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatska filmska i televizijska producentica Mia Pećina, uvrštena je među svjetsku elitu televizijske i filmske produkcije!

Izniman talent mlade Zagrepčanke, producentice Mie Pećine, prepoznala je američka televizijska kuća NBC koja je Miu izabrala u svoj produkcijski tim na 22. Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju, a da je upravo ona pravi izbor, pokazalo se kada je predanim radom između 1300 suradnika, ponovno zaslužila zavidnu nominaciju za prestižnu nagradu Emmy.

Emotivan govor koji nas je sve podsjetio zašto smo ga voljeli

'Nakon 2012. i osvojena tri Emmyja za rad na dokumentarnom filmu CBS-a 'Game of Honor', uz Petera Radovicha, dobila sam nove ponude i od drugih TV kuća u Americi. Prvi posao nakon ovog snimanja bila je Olimpijada u Londonu kada sam postala dio NBC tima i zahvalna sam što su me odmah uključili i u tim za Soči. Nevjerojatno je da je još jedna nominacija sada tu i već sam samim time ponosna i sretna! Što će biti 5. svibnja na ceremoniji u New Yorku i nije toliko važno jer i ovo je predivan trenutak! Sada s još više nestrpljenja očekujem Olimpijadu u Riu', otkrila je uspješna, talentirana producentica.

VIDEO A najbolja TV serija je...

Mia se, uz suradnju s proslavljenim američkim redateljem, direktororom sportskog programa CBS-a i dobitnikom više od 25 Emmya, Peterom Radovichem uz kojeg je za dokumentarni film ‘Game of Honor’ osvojila čak tri nagrade Emmy, može pohvaliti i produciranjem televizijskog serijala ‘Barakude’. Prvi projekt Petera Radovicha u Hrvatskoj pokazao se iznimno uspješnim, a mali tim od samo četiri osobe na čelu s producenticom Miom Pećinom uspio je na najbolji mogući način dočarati sportske avanture, ali i privatne izazove zlatne hrvatske vaterpolske reprezentacije.

Mia Pećina trenutno radi na prvom regionalnom, sportskom tv reality showu ‘Fight of Nation’ čiji nas početak očekuje u proljeće 2016., u suradnji s američkim redateljem hrvatskog porijekla Marinom Skipićem, čiji je reality show ‘Ultimate Fighter’ na televiziji NBC trenutno jedan od vodećih reality projekata u Americi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS