Lucija preporučuje

Polugola, bujna i u seksi čipki: XXL obline i isti toliki životni savjeti!

Lucija Lugomer (FOTO: Instagram) 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Lucija Lugomer poručila je ženama da se ne brinu oko svojih malih nedostataka.

Najpoznatija hrvatska plus size manekenka Lucija Lugomer bacila je u trans svoje obožavatelje seksi fotografijom koju je objavila na Instagramu. U seksi donjem rublju Lucija pozira na krevetu. U korzetu i seksi čipki Lucija je sjela na krevet i odlučila udijeliti još jednu pozitivnu životnu lekciju.

"Doživite svoje tijelo na osobnoj razini...plešite, gibajte se, gledajte svoje tijelo kao savršeno biće koje se uistinu s nekim posebnim razlogom s godinama razvija, živi i stari. Protiv godina ne možemo i zašto se boriti, kada se s njima jednostavno mozemo stopiti u savršenu cjelinu? Svakodnevno gledam žene koje se toliko srame svojih godina, svoga tijela, svojih oblina i ponašaju se prema njemu kao da im je najgori neprijatelj, gledaju na svoje tijelo kao da je jedna velika M.A.N.A., a sigurna sam da znate kako je to, onako duboko u sebi", zaključila je Lugomer.

Obratila se i ženama sa sitnim kompleksima. Strije, jastučići... Lucija kaže da se treba igrati i uživati u životu, a ne plakati i pokunjiti se zbog takvih stvari.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS