Ima svoj đir

Kako ljetuje poznata Splićanka: ''Kakvi hoteli i restorani, više volim bose noge i raščupanu kosu''

Maja Bajamić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Maja Bajamić, pobjednica showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', ljetuje na svoj način.

Pored brojnih fotografija domaćih i stranih zvijezda koje se u kupaćim kostimima s morskih lokacija hvale da se njihov trud u teretani tijekom godine itekako isplatio, pobjednica zadnje sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ljetuje na svoj način, pa je s pratiteljima na Instagramu poželjela podijeliti kako provodi dane.

''Kakvi hoteli, kakvi najbolji restorani, kakva ljetovališta, kakvi klubovi i društva mogu lito učinit liton.. Možda ne živin u skladu sa svojih 26 godina, ali ako je tako, onda nikad nisan ni živila ‘u skladu’ ... s tim nečim ‘it’ , ‘in’, modernim...

Ma nema meni onoga šta more zaminit bose noge u zemlji bakina vrta, domaću pomu i jaje ukradeno ispod koke za marendu, slap moje Cetine i njezinih današnjih 17 snažnih stupnjeva.. nema meni tog mira koji mogu dat mala mista, di nije bitno di si bia, s kin si bia, na kojem programu; nego kako si, šta’š radit popodne.. nema meni tog zdravlja, ... fala van lipa, neću vanka, vise volin sliku i skiku dice koja igraju ledene babe i piju vodu ispod špine.. više volin bose noge i raščupanu kosu, nego štikle i frizuru.. više volin pismu Anđela u prirodi nego muzike u klubu.. više volin bakina gradela i peku nego ne znan koje ‘najbolje jelo’ najboljeg kuvara... ne znan, tako je, tako je bilo, tako će i bit..

Domaća hrana je odgovor na mnoga pitanja koja su mi upućena, a tiču se onog vanjskog.. svaka ova slika, odgovor je na ona koja se tiču unutarnjeg... to je moje moderno, moje ‘it’ ..moj ljubičasti svit'', zaključila je. 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS