stiže i Lidija Bačić

Tko će postati nova Kraljica? Ljepotice u borbi za laskavu titulu

showbuzz DNEVNIK.hr

Djevojke će se okupljenima pokazati u čak četiri izlaza, a za dobru zabavu pobrinut će se Lidija Bačić.

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u ponedjeljak, 8. svibnja, vrvjet će ljepoticama iz metropole. Naime, tog dana, pod pokroviteljstvom grada Zagreba i gradonačelnika Milana Bandića, održat će se već tradicionalni i svima dobro poznati izbor Kraljica Zagreba“, na kojem će se kandidatkinje pokazati u najboljem izdanju i zasjati ispred stručnog žirija te mnogobrojne publike. Pobjednica izbora „Kraljica Zagreba“ natjecat će se za vodeću titulu Kraljice Hrvatske na finalnom izboru jednog od najstarijih izbora ljepote.

Djevojke će se predstaviti u svečanim i zavodljivim haljinama, prelijepim i raskošnim vjenčanicama, kupaćim kostimima te u casual izdanju, u kojem će nositi haljine i tunike uz dodatak sunčanih naočala.

Cjelokupnu svečanost će voditi lijepa i zabavna Doris Pinčić Rogoznica, a između biranja pobjednice zapjevat će popularna pjevačica Lidija Bačić, dok će sve nazočne zabaviti plesne skupine Megablast i Atomic Dance Factory.

Posjetitelji će tako uživati i u sjajnom glazbeno – plesnom programu, a nakon izbora i proglašenja pobjednice, organizirano je slavlje gdje će se novoizabrana Kraljica Zagreba po prvi puta predstaviti javnosti.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS