Njezina strast

Priznajte da želite otkriti tko je ona i čime se bavi? Toliko je atraktivna da će vam odmah zapeti za oko

Lea Milanović, Warisa Lie, Supertalent (FOTO: Dnevnik.hr) 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Lea Milanović oduševit će vas svojim plesom u showu Supertalent.

Perlice, šljokice , crteži, figurice, sviranje, izrada kostima, a ponajviše ples ono su čime je preokupirana mlada i atraktivna Zagrepčanka Lea Milanović. Kao prave svjetske zvijezde Lea ima i umjetničko ime, Warisa Lie, a njezini nastupi već su imaju svoju publiku na različitim događajima, ali i internetu.

Unatoč tome što se na pozornici već jako dobro snalazi kaže da će se njezin nastup na Supertalentu razlikovati od svih prethodnih. ''Nikada me do sada nisu toliko snimali i nisam davala toliko intervjua. Ne stvara mi to pritisak jer se osjećam ugodno u ovome što radim i volim to'', komentirala je.

Lea Milanović, Warisa Lie, Supertalent (FOTO: Dnevnik.hr)

Dvadesetjednogodišnja Lea plesom se bavi već deset godina, a ni sama ne zna kako se točno dogodila taj interes i ljubav. ''Samo se nešto probudilo u meni i rekla sam mami da želim plesati i time se baviti cijeli život.'', ispričala nam je.

Lea Milanović, Warisa Lie, Supertalent (FOTO: Dnevnik.hr)

Njezino je usmjerenje orijentalni ples, ali kako kaže voli improvizirati na razne stilove i htjela bi se dodatno educirati. ''Orijentalni ples povezan je s osjećajem, a ne samim pokretom. Mislim da na pozornici neće biti neke greške, eventualno mogu pogriješiti ritam, ali sve je to dio učenja.'', objasnila je.

Priznaje kako najviše voli improvizirati, ali i dodaje: ''Sada ću se predstaviti s plesom, a ako prođem dalje nadam se da ću uspjeti predstaviti sve svoje talente, zanimanja i ljubavi''.

Lea Milanović, Warisa Lie, Supertalent (FOTO: Dnevnik.hr)

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta. Prvu epizode nove sezone ne propustite ovu nedjelju na Novoj TV.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS