Vrijeme za promjenu

Kritična 17-godišnjakinja: 'Imam osjećaj kao da se sve više debljam'

showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada američka reality zvijezda Kylie Jenner u zadnje je vrijeme više u javnosti i od starije sestre Kim Kardashian

Slavna Jennerica pod povećalom je zadnjih godinu dana kada je očito povećala usne, počela se jače šminkati, nositi provokativniju odjeću, a sada je ponovno intenzivno počela raditi i na svojoj liniji.

U intervjuu za magazin Star! Kylie Jenner otkrila je da zadnje dvije godine nije vježbala, ali sada je odlučila to promijeniti. Iako se trudi zdravo hraniti i piti puno vode, priznaje da joj nedostaje vježba i da je previše puta propuštala zajedničke vježbe sa sestrama Kendall I Khloe.

17-godišnjakinja opet na meti: Ne izgleda u skladu s godinama!

'Nisam vježbala dvije godine. To je jako loše. Počinjem ovaj mjesec jer počinjem osjećati da se sve više debljam', rekla je Kylie.

I iako se požalila na mogući višak kilograma, to ju nije spriječilo da se na Instagramu pohvali svojim novim kupaćim kostimom.

Uz liniju, mlada Kylie ne propušta priliku da se pohvali svojim punim usnama. Iako je odbacila šuškanja kako je bila kod plastičnog kirurga nije govorila ništa o kozmetičkim korekcijama.

Objašnjava da su ruževi za usne njezina strast i da uživa u otkrivanju novih tehnika šminkanja koje joj omogućavaju da njezine usne izgledaju punije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS