Svaka čast

Velik uspjeh: Hrvatska dizajnerica osvaja londonske piste!

showbuzz DNEVNIK.hr

Početkom iduće godine novu kolekciju hrvatske dizajnerice gledat će londonska publika!

Ženstvena kolekcija za aktualnu jesen i zimu s kojom se Aleksandra Dojčinović predstavila na nedavnom Perwoll Fashion.hr-u zaživjela je ovih dana u kampanji koja je izvrsna uvertira u sve što će se oko Lei Lou branda zbivati narednih mjeseci.

Omiljeni hrvatski modni brend Lei Lou by Alex Dojčinović proslavio svoj prvi rođendan

Naime, kolekcija koja se već može naći u Lei Lou trgovinama u Zagrebu i Splitu, bit će predstavljena još jednom na pisti, ovaj put u Londonu početkom iduće godine, što je još jedan veliki uspjeh hrvatskoj dizajnerici, čiji se modeli trenutno prodaju u čak dvanaest zemalja svijeta.

Aleksandra i u novoj kolekciji nastavlja slaviti žensku ljepotu, no ovaj put to radi romantičnije i glamuroznije no ikad, s puno čipke, a za dašak vintagea pobrinula se detaljima poput kragni, plisea, gumba, zvonolikih rukava ili remenja s mašnama, sve u nježnim, pastelnim, puderastim ili nijansama u boji kože. Osobitu je pažnju i ovaj put pridala modnim detaljima, torbama koje su dobile i svoju mini varijantu i remenju, a novitet su kožne narukvice koje savršeno nadopunjuju aktualnu kolekciju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS