Prije i poslije

ŠOKIRALA TRANSFORMACIJOM "Ne mogu vjerovati da sam ono bila ja"

showbuzz DNEVNIK.hr

Khloe Kardashian nekad je bila poznata kao ona "deblja" sestra. No, godinama je radila na svom tijelu, a rezultati su stigli.

Khloe Kardashian dobila je emisiju "Revenge Body" u kojoj će pomoći brojnim ženama da smršave i dođu u top formu. Nekad je i sama imala značajan višak kilograma, a radom na sebi postigla je zaista zavidne rezultate. Ipak, Khloe uvijek govori kako prije svega treba biti zdrav. Na svom je Instagramu objavila fotografiju vlastite transformacije, i zaista je šokantna. Usto je podijelila i važnu poruku za sve koji prate njen profil.

"Ne mogu vjerovati koliko sam postigla! Ne mogu vjerovati da sam ono bila ja. Ostanite pozitivni kad je u pitanju vaše tijelo, vaše zdravlje, vaše mentalno stanje, vaš trening i sve što možete postići, i tako ćete vjerojatnije uspjeti. Moje putovanje bilo je moje i učinila sam ga samo zbog sebe. Pod vlastitim uvjetima i na vlastiti način. Uzdravlje svima koji pokušavamo biti bolji nego što smo bili jučer", napisala je na Instagramu simpatična Khloe.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS