NEPROMIŠLJENA KATY

Neuskusna šala: Slavna pjevačica razljutila fanove ''Je li ovo stvarno?''

showbuzz DNEVNIK.hr

Brojni fanovi napali su pjevačicu Katy Perry zbog nepromišljenog komentara.

Katy Perry često objavljuje statuse na društvenim mrežama, a o posljedicama uopće ne razmišlja. Nakon što je svoju usporedila svoju crnu kosu s Barackom Obamom, Katy je izazvala bijes fanova.

Pjevačica je uživo na Instagramu odgovarala na niz pitanja fanova, a odgovor na jedno pitanje u vezi promjene njezine boje kose izazvalo je negodovanje brojnih fanova. Naime, neki su fanovi smatrali da joj je crna kosa puno bolje pristaje, a naživcirana Katy je razgovoru o toj temi stala na kraj nepromišljenim komentarom. Nakon što je je jedan obožavatelj rekao kako mu falu njezina crna kosa, Katy jepokušala biti duhovita i odbrusila ''Oh, stvarno? Da li ti fali i Barack Obama? Ok. Vremena se mijenjaju. Bok! Vidimo se poslije.'' rekla je pjevačica koja je nakon toga ubrzo prekinula snimanje videa.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Nakon što je usporedila svoju crnu kosu s Barackom Obamom fanovi su se obrušili na Katy Perry. ''Ponekad mislim da je svijet grozno mjesto. Onda se sjetima da Barack Obama ima više Grammyja od Katy Perry i odmah mi bude lakše'', ''Kakve veze ima Barack Obama i crna kosa?'', ''Je li ovo stvarno? Ako je, onda sam gotov s Katy Perry. Vremena se mijenjaju'', komentirali su fanovi.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS