Na rubu depresije

14 000 kuna u vjetar? Bieber otkazuje druženje s obožavateljima?

showbuzz DNEVNIK.hr

Mladi glazbenik na svom je Instagramu napisao kako otkazuje meet & greet. Program je to koji obožavateljima omogućuje druženje s Justinom Bieberom.

Justin Bieber sinoć je objavio na svom Instagramu da otkazuje 'meet & greet', odnosno upoznavanje sa obožavateljima prije koncerta. Bieberu je, naime, sve postalo emocionalno i mentalno iscrpljujuće, do točke depresije. Postavlja se sada pitanje što će biti sa VIP ulaznicama koje uključuju upoznavanje glavenika, a koje su obožavatelji mogli kupiti za njegov koncert u zagrebačkoj Areni.

Prvi paket omogućavao je selfie sa Bieberom prije koncerta, a drugi paket je uključivao upoznavanje i grupnu fotografiju s mladim glazbenikom. Organizator koncerta Joe Bašić izjavio je da za sada ništa nije službeno potvrđeno od strane menadžmenta izvođača.

'To je Justin Bieber tek jučer izjavio, a čim i ako bude službeno, mi ćemo svakako poslati priopćenje i na vrijeme obavijestiti javnost', kazao je Bašić. Ukoliko se otkazivanje meet & greeta dogodi, Bašić kaže da oni koji su kupili karte za to, ne moraju brinuti. 'Svakako će svima biti nadoknađeno, menadžment će izaći sa prijedlogom za rješenje u tom slučaju', zaključio je organizator koncerta u Zagrebu.

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS