slatkica iz "Jerry Maguirea"

Patio od depresije i napadaja panike ''Osjećao sam se kao smeće''

showbuzz DNEVNIK.hr

Jonathan Lipnicki priznao je kako je u djetinjstvu prolazio kroz teško razdoblje.

Dječak iz filma "Jerry Maguire" Jonathan Lipnicki postao je filmska zvijezda sa svega šest godina. Plava kosica i slatke naočale ''kupile'' su svaku osobu koja je gledala taj film. Danas Jonathan ima 26 godina i izrastao je u pravog muškarca za kojim djevojke i dalje luduju. Na Instagram ga prati preko 50.000 ljudi. Iako se još uvijek bavi glumom nije uspio ponoviti i održati takvu popularnost.

''Sada snimam  puno više filmova nego prije.  Iako to možda nisu filmovi koji zarađuju milijune, ali i dalje pokušavam ostvariti svoj san i nikada nisam bio sretniji. Ali, kao klinca su me stalno zadirkivali vršnjaci, a neki od njih, koji su bili najgrublji, su mi sada prijatelji na Facebooku. Oni su mi govorili da sam jučerašnja vijest, da je moje vrijeme prošlo i da nikada neću snimiti ni jedan film.", dodao da se zbog toga osjećao kao smeće.'', rekao je Jonathan za TooFab, te dodao kako se zbog toga osjećao kao zadnje smeće.

Imao sam napadaje panike zbog svega i pri samoj pomisli da je sutra škola.", rekao je Jonathan.

"Cijeli život sam znao da želim biti glumac , a svakodnevno slušati kako to neću uspjeti i kako sam prošlost je bilo strašno. Odlazio sam kod psihijatra i radio na svom problemu. Spas sam našao u košarci. Igrao bi košarku svakodnevno i to po sat i pol. Tada nisam imao napadaje panike", rekao je Jonathan.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS