To je pravi frajer!

Glumica Jelena Perčin hvali se zgodnim suprugom na sva zvona: "Moj muškarac u kući je najbolji!"

Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Facebook) Facebook 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Glumica Jelena Perčin na Facebooku se pohvalila svojim suprugom, glumcem Momčilom Otaševićem.

Tako to rade pravi muškarci!

Domaća glumica Jelena Perčin na Facebooku se pohvalila svojim suprugom, također glumcem, Momčilom Otaševićem.

Atraktivni par trenutno odbrojava sitno do rođenja njihovog prvog djeteta, djevojčice, a spretni tata bacio se na sastavljanje krevetića za malenu.

"Sitno brojimo. Moj muškarac u kući je najbolji", napisala je glumica ispod nekoliko fotografija svojeg supruga kako slaže krevet.

Da stvar bude zanimljivija, i ponosni tata se na Instagramu pohvalio snimkom sastavljanja istog te nije propustio da sam sebe nazove "majstorom".

Podsjetimo, par je u svibnju ove godine uplovio u bračnu luku nakon 2 i pol godine veze, a vjenčanje je održano u Crnoj Gori.

Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Facebook) Foto: Facebook

"Ako bi mogla reći zašto nekog voliš ili se zaljubiš u njega, to je taj njegov nevjerojatni karakter. Toliko je pozitivan, nema u sebi agresije, čovjek ne može doći s njim u konflikt, ja se s njim ne mogu posvađati. To je divno. Čak i kad me iznervira, ta njegova vedrina je toliko zarazna da se ne mogu ljutiti na njega. Mi se nikada nismo posvađali", komentirala je Jelena odnos s mladim crnogorskim glumcem za IN Magazin.

Glumica iz prvog braka sa zagrebačkim ugostiteljem Kristijanom Babićem ima kćer Lotu, dok će Momčilu ovo biti prvo dijete. 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS