Kopiranje ili slučajnost?

Izabel Kovačić ima novi imidž, već je uspoređuju s dvije svjetski slavne pjevačice

Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Supruga nogometaša Matea Kovačića, Izabel, promijenila je imidž.

Jeste li već primijetili kako je lijepa Izabel Kovačić u posljednje vrijeme promijenila imidž?

Radi se o plavookoj supruzi našeg reprezentativca Matea Kovačića, koja je vrlo aktivna i popularna na društvenim mrežama pa ju tako samo na Instagramu prati više od 358 tisuća obožavatelja.

Otkad je njezina srednjoškolska ljubav zaigrala za Real Madrid, Španjolci su poludjeli za atraktivnom Zagrepčankom - muškarci za njezinim lijepim licem, a žene za istančanim modnim ukusom kojim se često hvali na fotografijama.

Stoga ne čudi da svaka njezina objava na društvenim mrežama izazove veliki interes, a u posljednje vrijeme primijetili smo kako Izabel njeguje nešto drugačiji imidž nego dosad.

Raskošne kovrče nešto su što smo dosad rijetko viđali na njoj, a obožavatelji su odmah komentirali kako ih ljepotica neodoljivo podsjeća na kolumbijsku pjevačicu Shakiru, s kojom joj je zajednička i činjenica da su obje zaljubljene u uspješne nogometaše. Bilo je i onih koji su je usporedili i s Beyonce. 

Shakira je, naime, igrača Barcelone Gerarda Piquéa upoznala 2011. godine, a par ima i dvojicu sinova, Milana i Sashu, no još uvijek nisu stali pred oltar.

S druge strane, Izabel je Matea upoznala u crkvi prije osam godina, a raskošno vjenčanje održano je u lipnju 2017. godine. 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS