opaka konkurencija

Ivana je nova Miss: Atraktivna pravnica iz Srbije u pohodu na svijet

showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Trišić trenutno je na završnoj godini pravnog fakulteta, a u budućnosti se želi baviti slučajevima vezanim uz međunarodno pravo.

Nedugo nakon što je Hrvatska izabrala svoju novu Miss, prestižni izbor ljepote održan je i u Srbiji. Za krunu najljepše borila se 21 ljepotica, a titulu je naposljetku osvojila Ivana Trišić.

Najljepša Srpkinja, koja je izabrana za Miss Beograda, trenutno je na završnoj godini Pravnog fakulteta u Beogradu. Želja joj je postati odvjetnica koja će se baviti međunarodnim pravom kako bi ispunila zavjet koji je dala svojoj majci.

 

Uzor joj je Irina Shayk, jedna od najljepših manekenki na svijetu koja se bavi humanitarnim radom. Divi se i Monici Belucci zbog njezine ženstvenosti i klasične ljepote. Glavni moto kojim se vodi jest: "čini dobro drugima i to će ti se sigurno vratiti", piše Telegraf. Na izboru za Miss svijeta koji se ove godine održava 18. studenog u Kini Ivana će odmjeriti snage s našom misicom Teom Mlinarić. Djevojkama želimo puno sreće i što bolji plasman!


 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS