Woody

'Postoji trosmislenost pjesme i ona se vidi u spotu pa tko skuži, skuži'

showbuzz DNEVNIK.hr

Woody, mačak Ivane Kindl, dobio je svoju pjesmu.

Mlada pjevačica Ivana Kindl novi singl, nazvan po svom ljubimcu, jučer je premijerno predstavila na Narodnom radiju gostujući u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'.

Budući da je Woody englesk izraz i za spolovilo, a u pjesmi ima dvosmislenih izraza, poput 'njegovo veliko oko me uvijek gleda, kada me vreba' svaka slučajnost bila je namjerna.

'Baš tako, nismo se oslanjali samo na mačka. Postoji trosmislenost pjesme i ona se vidi u spotu pa tko skuži, skuži', rekla je Ivana Kindl koja je istovremeno predstavila i videospot u režiji Filipa Dizdara.

'Super mi je raditi s Ivanom jer uvijek realiziramo neke pomaknute ideje i uvijek mi da odriješene ruke', pohvalio je Ivanu mladi redatelj, koji je video podijelio u tri dijela.

'Spot je trofazan. Prvi dio je hippy, drugi disco, a treći Lynchevske atmosfere. U spotu se pojavljuje i mačak, ali samo nakratko jer se inače ne voli snimati', rekla je Kindlica koja se u eteru okušala u neobičnoj ulozi – mijaukanja.

>> 'Jako brijem na paranormalno'

Ivana je mijaukala za zgodnim hrvatskim frajerima. Dobro su prošli Goran Bogdan i Robert Kurbaša, zavodničke mijauke dobili su Aleksandar Stanković i Mario Petreković, a kod Bareta Ivana je toliko visoko zamijaukala da je 'mačak' ostala bez glasa. Više pogledajte u priloženom videu.

Novi spot  zanimljiv je i po garderobi, koju je Ivana išla kupovati čak i na plac Hrelić. 'Najjeftinije sam platila košulju. Koštala je 5 kuna', pohvalila se Kindlica dobrom kupovinom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS