Ljubav ili marketing?

Dio javnosti misli kako su njezine zaruke čista laž, no ona i dalje ponosno pokazuje prsten

Hailey Baldwin (Foto: Getty) Getty 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Hailey Baldwin sinoć je doslovno blistala na dodjeli modnih nagrada, kao i zaručnički prsten Justina Biebera na njezinoj ruci.

New York je jučer vrvjeo brojnim poznatim ljepoticama.

Razlog je bila Daily Front Row's 2018 Fashion Media dodjela nagrada koja se tamo sinoć održala, a kao uvijek, ljubičasti tepih okupirale su brojne slavne ljepotice u seksi kreacijama.

Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Jedna među njima je i 21-godišnja manekenka Hailey Baldwin koja je poznata i kao zaručnica pjevača Justina Biebera. I dok se cijeli showbusiness svijet još nedavno nadao pomirenju Justina i njegove prve ljubavi, pjevačice Selene Gomez, malo tko je znao kako je pjevač obnovio kratku romansu s manekenkom.

Mladi par zaručio se na iznenađenje obožavatelja početkom srpnja tijekom romantičnog putovanja. "Moje je srce potpuno tvoje. Obvezujem se da ću život provesti potpuno posvećen tebi i uvijek te voljeti. Obećavam da ću našu obitelj voditi časno dopuštajući da nas Isus i Duh Sveti vode kroz sve što ćemo raditi i kroz svaku odluku koju donesemo. Uvijek ćeš mi biti na prvom mjestu. Hailey Baldwin, ti si ljubav mog života, ne želim ga provesti ni s jednom drugom osim s tobom. Zbog tebe sam bolji čovjek! Jedva čekam da počne moj najbolji period života. S tobom sve ima smisla", napisao je Justin tada na Instagramu.

"Nisam sigurna čime sam zaslužila ovoliko sreću, ali sam toliko zahvalna Bogu jer mi je podario tako nevjerojatnu osobu s kojom ću dijeliti život. Ne postoje riječi kojima bih izrazila svoju zahvalnost", napisala je ubrzo i manekenka.

Hailey je sinoć doslovno blistala u dugoj, zelenoj haljini s dekolteom, a blistao je i njezin veliki zaručnički prsten kojeg je ponosno pokazivala pozirajući fotografima.

Još uvijek nisu poznati detalji vjenčanja kao što su gdje i kada će se ono održati, no dio obožavatelja i dalje vjeruje kako se par nikada neće vjenčati, već da su njihove zaruke samo izazivanje medijske pažnje.

Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Je li to istina ili samo ljubomora, saznat ćemo uskoro. 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS