Samo dobra vibra

Ćorluka objavio fotografiju svoje Franke u još neviđenom izdanju, ona mu poručila: "Baš ti hvala"

Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Franka Batelić i Vedran Ćorluka uskoro bi se trebali vjenčati u njezinoj rodnoj Istri.

Sinoćnju pobjedu Hrvatske nogometne reprezentacije nad Danskom slavila je cijela Hrvatska i šire.

A posebno su bile glasne djevojke, zaručnice i supruge naših nogometaša, koje su s posebnom strepnjom pratile utakmicu svojih odabranika koja je bila neizvjesna do samog kraja.

No kako su brojni Hrvati zaključili na društvenim mrežama, živciranje je vrijedilo jer je pobjeda još slađa. To je dokazala i jedna od naših najljepših i najuspješnijih domaćih pjevačica Franka Batelić, koja je poznata i kao dugogodišnja djevojka Vedrana Ćorluke. Franka i po mnogima jedan od najzgodnijih hrvatskih nogometaša ovog bi ljeta trebali izgovoriti i "sudbonosno da" u njezinoj rodnoj Istri, a da je upravo ona Vedranov najvatreniji navijač, dokazao je sam Ćorluka preslatkom slikom na Instagramu.

Franka Batelić navijanje (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Na njoj Franka slavi pobjedu reprezentacije s njihovim ljubimcem Oskarom odjevena u donji dio dresa svog izabranika te s kapicom za vaterpolo sa simboličnim brojem pet, koji na svom dresu nosi Vedran.

"Hahaha", napisao je Vedran ispod fotografije, a Franka mu je poručila: "Baš ti hvala" na svom profilu na Instagramu, potvrđujući kako je ovo trebala biti fotografija samo za njegove oči.

Podsjetimo, pjevačica i nogometaš zajedno su više od 6 godina, a vjenčanje bi se trebalo održati nakon završetka Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

O njihovoj se vezi u medijima počelo pisati u lipnju 2012. godine, a potvrda je stigla 6 mjeseci kasnije, kada su se zajedno pojavili na jednom božićnom koncertu. Danas par ne skriva ljubav, a jednom prilikom Vedran je otkrio kako je u Franki pronašao sve ono što bi svakom muškarcu poželio da pronađe.

Može li slađe?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS