Privukla pozornost!

Voli naglasiti dekolte: Instagram farmerice Kristine prepun je njezinih atraktivnih fotki!

Kristina Kesovija (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Kristina Kesovija već se istaknula u prvoj epizodi nove sezone reality showa "Farma".

Mlada kozmetičarka iz Kaštel-Sućurca mnogima je upala u oko već u prvoj epizodi reality showa "Farma".

Šesta sezona popularnog showa "Farma" upravo je krenula na Novoj TV, a novi kandidati odmah su zainteresirali brojne gledatelje.

Među njima se istaknula i jedna plavokosa dama, 28-godišnja kozmetičarka iz Kaštel-Sućurca, Kristina Kesovija, koja od showa očekuje nova poznanstva i vještine te slogu i dobar provod.

Iako se Kristina na Farmi našla u potpuno nepoznatim uvjetima te nam tek preostaje vidjeti kako će se snaći u njima, u stvarnom životu odlično se snalazi u druženju s prijateljima i svojim neodoljivim psićem, kao i u uređivanju, za koje ne krije da ga voli.

"Volim biti sređena i lijepo obučena te ću na Farmi paziti koliko mogu kako izgledam, no uvjeti su takvi kakvi jesu. Tako ću biti bez šminke i u trenirci, no ni u stvarnom životu nisam svaki dan našminkana ni sređena", rekla je već u prvoj epizodi, no fotografije na njezinu Instagramu dokazuju kako je češće sređena.

Kristina trenutačno ima nešto više od 4200 obožavatelja, no sigurni smo kako će se ta brojka povećavati sa svakom novom epizodom.

Uvjerite se sami zašto. 

Više informacija o ovogodišnjoj Farmi saznajte na farma.novatv.hr.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS