Europski tjedan sporta

Stotine vježbača prijavilo se za subotnji finalni trening projekta 'Pokreni se'

showbuzz DNEVNIK.hr

Stotine vježbača prijavilo se za subotnji finalni trening projekta Pokreni se koji se održava u sklopu Europskog tjedna sporta.

Europski trg postaje veliko vježbalište na otvorenom s kojeg će 12. rujna u 17.45 sati Zagreb poslati jasnu poruku za aktivnijim i zdravijim životom - Pokreni se. Trenerski tim Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, stručnjaci iz Biotreninga i Definicije hrane na raspolaganju su svim građanima za besplatno savjetovanje. Projekt se u Zagrebu održava u suradnji s Gradom Zagrebom i Turističkom zajednicom grada Zagreba, a vježbat će se u sklopu Europskog tjedna sporta. 

Poziv na akciju: 'To je jedno prekrasno iskustvo koje imaš za cijeli život'

“Pred finalnim smo treningom u Zagrebu. S velikim zadovoljstvom možemo reći kako će Europski trg biti do posljednjeg mjesta ispunjen vježbačima što govori da su građani prepoznali problem neaktivnosti te da je projekt Pokreni se u posljednje tri godine odradio dobar posao osvještavanja javnosti!”, izjavio je glasnogovornik projekta Toni Dabinović.

Projekt se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović, a uz vježbače se očekuju i brojne sportske zvijezde Hrvatske koje će s građanima rado podijeliti osobna iskustva iz sportskog života. Projekt Pokreni se, pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, građanima je diljem Hrvatske ovog ljeta nudio rješenja primjenjiva u svakodnevnom životu, a nakon Zagreba projekt ulazi u četvrtu sezonu s novim konceptom te brojnim informativnim sadržajima.

Jedinstveni kružni trening, pod vodstvom stručnog tima Kineziološkog fakulteta iz Zagreba, najbolji je način da prije jesenskih i zimskih mjeseci svoje zdravlje i tijelo dovedemo u red. Partneri i pokrovitelji Projekta trud zagrebačkih vježbača nagradit će poklonima koji će im pomoći u vježbanju i higijeni. Majice za vježbanje, poklon paket NIVEA proizvoda za njegu i učvršćivanje kože, koji su itekako kompatibilni s vježbanjem u postizanju što boljeg učinka, Jamnica Pro Sport izotonički napitak te magazini Men's Health, Lijepa i aktivna i Cro LIFE očekuju vježbače.

Istog dana, u subotu, 12. rujna, od 10 – 22 sata na zagrebačkom jezeru Bundek održat će se brojne besplatne aktivnosti na koje su pozvani svi, a uključuju vrhunski pilates trening Fokus Point Asje Petersen, nogometna i košarkaška igrališta, promociju biciklizma i utrku građana u organizaciji škole trčanja, adrenalinske sportove, Dharma Yogu Sandre Pintarić, umjetnu stijenu za penjanje, atraktivnu prezentaciju plivanja s jednom perajom u jezeru te brojne druge sadržaje. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS