Kanadski par

Crna vjenčanica i crni buket za drugo vjenčanje

showbuzz DNEVNIK.hr

Avril Lavigne i Chad Kroeger vjenčali su se prije nekoliko dana. Za svoje drugo vjenčanje pjevačica je odabrala crnu haljinu kao i crne ruže.

Gotičko, no glamurozno. Takvo je bilo vjenčanje kanadskog para rockera Avril Lavigne i frontmena grupe Nickleback Chada Kroegera. Pop punk pjevačica ispričala je kako je dan vjenčanja bio poseban za kanadski Hello magazin.

'Hodajući prema njemu obuzele su me emocije. Brisao je suze radosnice', ispričala je 28-godišnja kanadska zvijezda koja se udala za 38-godišnjeg glazbenika u dvorcu kraj Cannesa na jugu Francuske.

Trenutno su na medenom mjesecu u Italiji, te uživaju u suncu i moru.

>> U ovakvom izdanju je sigurno nikada niste vidjeli

'Znao sam da sam 'pao' na nju. To je bio nevjerojatno snažan osjećaj i nešto što nikada neću zaboraviti', rekao je Chad o svojoj današnjoj supruzi.

I Avril i Chad već imaju jedan brak iz sebe: 27-godišnja Avril je bila u braku tri godine, sa frontmanom Sum 41 Deryckom Whibleyjem, a 37-godišnji Chad, koji je pjevač grupe NIckelback, je bio šest godina sa pravnicom Marianne Goriuk. Avril je bila i u ozbiljnoj vezi s polubratom Kim Kardashian Brodyjem Jennerom, no prekinuli su prošle godine kada je i počela vezu s Chadom.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS