Navijačima ''ispale oči''

Hrvatska ima Ivanu, Engleska Ruby: Svi su sinoć gledali u ovu zanosnu crnku i djevojku engleskog reprezentativca

Ruby Mae (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Ako se sinoć u nekoga gledalo u Rusiji, onda je to u zanosnu crnku Ruby Mae.

Ona je bila jedna od zvijezda sinoćnje utakmice između Engleske i Kolumbije.

Ako se sinoć u nekoga gledalo u Rusiji, onda je to u zanosnu crnku u bijelom dresu za koju se ubrzo ispostavilo da je Ruby Mae, djevojka engleskog reprezentativca Delea Alija.

Ruby Mae (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Radi se o mlađahnom modelu za donje rublje čije vrijeme tek dolazi, a veza između ljepotice i nogometaša potvrđena je 2016. godine na Europskom nogometnom prvenstvu kada ga je ona javno tješila nakon poraza od Islanda.

23-godišnja ljepotica trenutno je u modnoj agenciji Boss Models Management, a već je snimila nekoliko upečatljivih reklama i editorijala. Logično, nakon što je prohodala s engleskom nogometnom zvijezdom, njezina karijera počela je cvjetati.

Zanosnu manekenku na Instagramu prati više od 63 tisuće sljedbenika, a Ruby je vrlo sklona promjenama imidža pa je tako u početku bila crvenokosa, zatim i plavuša, no mnogi su se složili da kao crnka izgleda najbolje.

Vatrena engleska navijačica podsjetila nas je na "najpoznatiju hrvatsku navijačicu", Ivanu Knoll koja je postala prava medijska zvijezda otkad su ju kamere uhvatile na tribinama u Rusiji. Ona je trbušna te plesačica na šipci, a na Instagramu ju već prati 38 tisuća oduševljenih sljedbenika.

Prave ljepotice, nema što!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS