Odrasla žena

Djevojčica iz 'Titanica' je odrasla: Biste li je prepoznali?

showbuzz DNEVNIK.hr

Titanic je bez sumnje jedan od najomiljenijih filmova u povijesti, a scena s djevojčicom koja je plesala s DiCapriem urezala se mnogima u pamćenje. Danas je Alex odrasla 27-godišnja žena.

Pogled je to koji je i danas otkriva. Ona je Alex Owens-Sarno koja je kao 8-godišnjakinja glumila u legendarnom filmu 'Titanic'. Kao djevojčica je plesala s Leonardom DiCapriem, a i danas joj ljudi rado prilaze zbog te uloge koja je obilježila njezin život.

Internet je poludio za Ronovom pratnjom iz Harry Pottera – Padmi Patil je prelijepa!

'Prepoznaju me ljudi. Bila sam nedavno u kafiću sa nekoliko prijatelja, naručili smo piće, konobarica je primila našu narudžbu i kad se vratila pitala me 'Imam čudno pitanje za tebe, htjela sam ti samo reći: 'Ti si i dalje moja najbolja djevojka, Cora', ispričala je Alex za američki Cosmopolitan.

Francesca Eastwood naslijedila dobre gene od slavnog tate Clinta Eastwooda

Scena je to iz filma kada Jack (kojeg je utjelovio Leo DiCaprio) plesao s malom Corom u palubi Titanica, a kada je stigla Rose (koju je igrala Kate Winslet) zahvalio joj se i poručio 'kako će ona uvijek biti njegova najbolja djevojka'.

Alex je rođena u San Diegu u Kaliforniji, te je od malena  željela biti glumica. Ni danas ne odustaje od glume, a prošle godine je zaigrala u filmu 'Background Music'. Sjeća se i scena s DiCaprijem s kojim je crtala i igrala se u slobodno vrijeme, no danas više nisu u kontaktu. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS