Ostat će upamćen

SLOMIO BI I NAJHLADNIJE Nastup preminulom ocu ostavio sve bez teksta

showbuzz DNEVNIK.hr

Magičan glas, iza kojeg se krije tužna životna priča, osvojio je svijet.

Da za uspjeh u glazbenom natjecanju ''The Voice'' nije potreban samo magičan glas, najbolje dokazuje primjer 20-godišnjeg Christiana Cuevasa iz Orlanda. Talentirani mladić na prvu je osvojio žiri i publiku ne samo nevjerojatnim glasom, već i svojom tužnom životnom pričom. Prije godinu dana Christian je ostao bez oca, a upravo je njemu posvetio pjesmu "How Am I Supposed To Live Without You" na slijepoj audiciji 12. sezone showa.

Iako je žiri prvenstveno šarmirao svojim vanserijskim vokalnim sposobnostima, nakon što je otkrio pozadinu svog nastupa još se više povezao sa žirijem i publikom.

Pogledajte i nevjerojatnog mališana koji pleše kao veliki.

"Prije godinu dana ostao sam bez oca. Od tada se svaki dan pitam kako bih trebao živjeti bez njega", otkrio je Christian i odgovorio na Alicijino pitanje otkud toliko emocija u njegovom nastupu.

 
"Apsolutno sam hipnotiziran. Imaš glas koji ne zvuči kao nijedan drugi", kazao mu je Blake Shelton.
Premda se za njegovo mentorstvo borio i Adam Levine, Christian je naposljetku odabrao Aliciu za svoju mentoricu. Sudeći prema daljnjem tijeku natjecanja, to je bila itekako dobra odluka, jer nakon slijepe audicije Christian je još jednom očarao i u dvoboju i tako se plasirao u daljnje natjecanje.

Ne trebamo ni spominjati da ga publika obožava. Svojom iskrenošću osvojio je srca mnogih i zasluženo postao jedan od favorita koji će bez obzira na ishod biti upamćen po karizmatičnom nastupu.

 OVDJE pogledajte i emotivan nastup Vlade Sarića koji je oduševio Australce. 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS