Zavodnik na tatu

A što je s Chloe? Sin Davida Beckhama ulovljen kako strastveno ljubi Playboyevu ljepoticu

Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Profimedia

Brooklyn Beckham i Chloe Grace Moretz u vezi su bili od 2014. godine, a zadnji put viđeni su sredinom ožujka. S Lexi Wood paparazzi su ga uhvatili tijekom vikenda.

Jedna od najperspektivnijih mladih glumica i sin Davida i Victorije Beckham u turbulentnoj su vezi bili još od ljeta 2014. godine, a čini se da je opet nešto pošlo po krivu.

Naime, Brooklyna Beckhama paparazzi su snimili kako se strastveno ljubi s novom simpatijom, 20-godišnjom Lexi Wood, koja je ujedno i Playboyev model. Prema fotografijama, djeluje kao da su se dobro zabavljali. Smijali su se i bili poprilično prisni.

Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Lexi na društvenim mrežama ima preko 87 tisuća pratitelja, a pozirala je za japansku verziju Voguea, časopis Galore, rusku verziju Cosmopolitana i Playboy. Karijeru modela započela je sa 16 godina kad se preselila u Pariz. Opsjednuta je tjelovježbom pa redovito pohađa sate pilatesa. Kako je u jednom intervjuu otkrila, da nije model, bila bi modna dizajnerica.

Brooklyn Beckham i Chloe Grace Moretz (Foto: Getty) Foto: Getty

Brooklyn i Chloe Grace Moretz zadnji su put zajedno viđeni 11. ožujka u New Yorku kad su djelovali poprilično sretno, pa još nije poznato što je točno presudilo njihovoj ljubavi.

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS