Zračne akrobacije

Ana Perišić otkrila odakle crpi inspiraciju: ''Tamo mogu jako lako doći do izvođača koji se bave akrobacijom''

Ana Perišić o plesu na obruču PR 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Zračnim akrobacijama Ana Perišić počela se baviti prije samo četiri godine. Danas zbog njezinih pokreta mnogima zastaje dah. Gdje pronalazi inspiraciju za takve figure otkrila nam je u prostorijama Supertalenta.

S trideset godina Ana se odvažila upustiti u visinske akrobacije. Prvo je krenula s plesom na svili, a zatim je uz to odlučila savladati i obruč. Sudeći prema komentarima žirija i brojnim obožavateljima koje je stekla natječući se u emisiji Supertalent, Anin je talent zaista neosporan.

Osim treninzima na svili i obruču, Ana ističe da joj je i prakticiranje joge pomoglo u dobivanju snage koja je potrebna za izvedbu pokreta u zraku. Koreografija, odnosno sekvence koje izvodi zahtijevaju pomno planiranje, pa nam je Ana otkrila i gdje pronalazi inspiraciju. ''Na Instagramu mogu lako doći do izvođača koji se bave sličnim akrobacijama kao i ja. Na taj način putem njihovih slika i videa mogu se inspirirati i za svoj rad'', rekla je Ana.

I Anina sunatjecateljica Elizabeta Rudman u društvu partnera objasnila nam je koliko im fotografije pomažu u daljnjem napretku. U njihovu slučaju razlika je u tome što fotografije ne objavljuju na društvenim mrežama, nego im služe za samokritiku. ''Volimo se snimati i slikati jer na taj način snimamo svoje treninge, pratimo napredak i motiviramo se'', rekao je Petar Đurić. Uz Huawei P10 mogu fotografirati i u uvjetima s malo svjetla, samo što će njihove kvalitetne fotografije ostati skrivene u privatnoj galeriji.

Koje aplikacije osim Instagrama i Kamere s dvostrukim Leica objektivima na Huawei P10 mobitelu koriste ostali kandidati Supertalenta pogledajte u videu.

Sadržaj je napravljen u produkciji "NOVA TV Content Teama" u suradnji s "Huawei Hrvatska".

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS