Igra za Kazahstan

Senzacija na terenu: odbojkašica za kojom je poludio svijet

showbuzz DNEVNIK.hr

Ona je lijepa, mlada, atraktivna i igra za Kazahstan. No što je toliko zaludilo svijet da je u svega samo nekoliko dana postala prava internetska senzacija?

Je li to kombinacija azijskih i europskih korijena ili njezine duge noge koje podsjećaju na junakinje iz manga stripova – nitko nije siguran.

No ono što se zna jest da je Sabina Altynbekova proglašena tako lijepom da ne može igrati u odbojkaškom timu za svoju zemlju jer dekoncentrira igrače (primjećujete li sličnost s našom košarkašicom Antonijom Mišurom).

Izabrali smo top 3 najzgodnije hrvatske sportašice!

Sabina je primijećena na odbojkaškom natjecanju za Azijatkinje ispod 19 godina koje se odražava Taipei. 'Publika je samo gledala u nju i nisu mogli pratiti prvenstvo', pišu kazahstanske novine, prenosi Buzzfeed.

'Kazahstansku teen odbojkašicu odbile su vlastite suigračice jer je toliko atraktivna da više nitko ne gleda utakmicu – nego nju', piše Daily Mail.

Oglasila se i Sabina: 'Ispočetka mi je laskalo, no sada su malo pretjerali. Želim se koncentrirati na odbojku i biti zbog toga poznata'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS